kozmos.hr
  • Naslovnica
  • /
  • Tehnologija
  • /
  • Američki kongresmen kaže da otkriće NLO tehnologije prijeti temeljima energetskog sektora
Tehnologija

Američki kongresmen kaže da otkriće NLO tehnologije prijeti temeljima energetskog sektora

Američki kongresmen kaže da otkriće NLO tehnologije prijeti temeljima energetskog sektora
objavljeno

Kako su mnogi čitatelji kozmos.hr-a već upoznati, tijekom godina razvio sam veliku znatiželju prema fenomenu NLO-a. Sada, kada su znanstvenici diljem svijeta počeli ozbiljno pristupati ovoj temi, moje zanimanje za nju još je više poraslo. Također sam pratio razvoj događaja vezanih uz NLO-e posljednjih nekoliko godina. U ovom članku želio bih s vama podijeliti zanimljiv video koji sam nedavno gledao na tu temu.

Novi član Zastupničkog doma Sjedinjenih Američkih Država izrazio je ono što je dugo sumnjao u zajednici ufoloških istraživača: da bi velik dio prikrivanja fenomena NLO-a bio opravdan ekonomskim kaosom koji bi otkrivanje tehnologija NLO-a izazvalo u svijetu, posebice u sektorima koji, na primjer, ne ovise o nafti.

Izjava je dana tijekom intervjua s republikancem Andyjem Oglesom. Intervju je vodio Jay Anderson za svoj podcast kanal Project Unity. Kada je bio upitan o nedavnim izvještajima o neidentificiranim zračnim fenomenima (UAP-ima), kongresmen je isključio mogućnost da se radi o vlastitoj tajnoj tehnologiji, s obzirom na to da su ti objekti viđeni svugdje kako izvode nemoguće manevre, kako od strane opće javnosti tako i vojske; pojavljujući se u ograničenom zračnom prostoru i trgovačkim rutama jednako, pa čak i u nuklearnim objektima. “Ovo ne slijedi uspostavljene protokole za čuvanje ovakvih informacija u tajnosti i zaštiti civila”, rekao je, dodajući da je malo vjerojatno da je riječ o kineskoj ili ruskoj tehnologiji. Međutim, napomenuo je da ako je ovakva vrsta tehnologije pronađena i nalazi se u rukama određenih agencija ili privatnih izvođača koji su pokušali replicirati je, tada ne bismo samo mogli biti u “renesansnom dobu za aeronautiku, već u renesansi pogona” i proizvodnje energije.


Čini se da UAP-i imaju neku vrstu tehnologije pogona nepoznatu čovjeku kakvog razumijemo. Kakav bi to utjecaj imao na energetski sektor? “Ima ogromne implikacije na cijelu ekonomsku skaluu na nacionalnoj i međunarodnoj razini“, rekao je. S obzirom na to, Anderson ga je pitao što misli o onome što je rekao bivši službenik David Grush, tj. da Sjedinjene Države imaju u svom posjedu brodove “ne-ljudskog podrijetla” i ostatke njihovih članova posade. Ogles je odgovorio da su o toj temi održani brifinzi u SCIF-u (Sensitive compartmented information facility) i da se još ne može puno reći o tome jer su podaci povjerljivi i osjetljivi. Ipak, istaknuo je važnost postavljanja ključnih pitanja radi razotkrivanja detalja programa koji se bave istraživanjem spomenutih materijala za koje se tvrdi da su oporavljeni. Naglasio je očekivanje da će se uskoro pojaviti dodatni izvori informacija, odnosno zviždači. Kao završnu misao, sugerirao je da bi budući napretci u području umjetne inteligencije mogli biti ključni u razotkrivanju tajni povezanih s NLO-ima.

Evo intervju:

Pozdrav svima! Hvala što čitate Kozmos.hr! Ja sam Ivan i dugi niz godina pišem o svermiu, astronomiji, znanosti, povijesti i arheologiji, a imao sam priliku sudjelovati i u dokumentarcima Science Discovery-ja te History Channel-a.


Pratite Kozmos na Google Vijestima.