kozmos.hr
Jeste li znali?

Pilot mornarice koji je snimio Tic Tac NLO tvrdi da je on ometao zrakoplovni radarski sustav

objavljeno

Napokon će se otkriti istina o incidentu s Tic Tac NLO-om iz 2004. godine.

Filmski redatelj i entuzijast za NLO-e Jeremy Corbell, koji je stajao iza procurjelih snimaka “piramidnih NLO-a” koji su maltretirali brod američke mornarice 2019. godine, objavio je kratki pogled na predstojeći dugogodišnji video intervju o slavnom incidentu s Tic Tac NLO-om iz 2004. godine. .

U ovom intervjuu razgovarao je sa zapovjednikom Chadom Underwoodom koji je bio pilot koji je incident snimio godinama prije. Prema kratkom isječku podijeljenom na Corbellinom Twitteru, neidentificirani zrakoplov ometao je njegove sustave naoružanja, što se smatra ratnim činom.

Corbellovo djelo, NLO incidenti američke mornarice i još mnogo toga …

Rad Jeremyja Corbella pružio nam je više dokaza o postojanju NLO-a samo u ovoj godini nego što je američka vlada desetljećima. Čak i dugo očekivani izvještaj Pentagona o UAP-ovima nije nam pružio apsolutno ništa osim službene potvrde da NLO doista postoje i da ne znamo što su oni uistinu.

Zauzvrat, mornarica je prethodne procurene videozapise Corbella potvrdila kao autentične, što je više nego što nam je Pentagon dao svojom dugogodišnjom analizom. Kao što je primijetio u nedavnom intervjuu, vjeruje da je vlada zadržala važne informacije i da postoji još mnogo toga što oni znaju. Ako ste propustili otkrivanje izvještaja o NLO-u, imamo članak o preliminarnoj procjeni koju je predstavio Pentagon.

Nema šanse da niste čuli za seriju NLO-incidenata u ljeto 2019., u kojima je sudjelovalo nekoliko brodova američke mornarice. Prema starijim Corbellovim otkrićima, bilo je više od desetak NLO-a koji su istodobno maltretirali nekoliko ratnih brodova.

https://kozmos.hr/sef-nasa-e-izjavio-da-agencija-istrazuje-videnja-nlo-a/

Činjenica je da su dotični NLO-i pokazivali nezamislive mogućnosti, nadmašujući bilo koji poznati avion. Brojni zviždači i bivši vladini dužnosnici također su otkrili informacije o drugim slučajevima kada su se NLO-i kretali ekstremnom brzinom poput 43.200 km/h prije nego što su iznenada potpuno promijenili smjer.

Isti objekti također su se mogli potopiti pod vodom i nastaviti se kretati identičnom brzinom. Čini se da se NLO-i pokazuju kao da žele biti prepoznati i zabilježeni, kao da nam žele pokazati da svojim mogućnostima nadmašuju naše najnaprednije tehnologije.

Istina o Tic Tac NLO-u uskoro će biti otkrivena

Što se tiče čuvenog slučaja NLO-a Tic Tac, koji je zapovjednik Chad Underwood snimio 2004. godine, ne zna se puno o tome što se zapravo dogodilo. Videozapis incidenta podijelila je, uz još dva nedavna, mornarica, no osim toga, što zapravo znamo? Ništa, ali to će se uskoro promijeniti.

Corbell je objavio kratki isječak koji će biti dio dugog intervjua sa čovjekom koji je snimao Tic Tac NLO. Po prvi puta nakon 17 godina čut ćemo stvarne činjenice iz incidenta, a ne ono što nam država prezentira.

Corbell nije dao datum službenog objavljivanja intervjua, ali 53 sekunde snimke već su nagovijestile važnost onoga što ćemo čuti. U isječku je zapovjednik Underwood otkrio da je, nakon što je ugledao NLO Tic Tac, na svojem radaru dobio naznake da su mu oružani sustavi zaglavljeni.

Corbell je u svom postu na Twitteru čin aktivnog ometanja nazvao ratnim. Iako u prošlosti nismo čuli za slučajeve kada su NLO-i pokrenuli napade ili bilo što slično, smatram to upozorenjem. Vjerujem da bi čitav incident, da je ratni čin, završio drugačije. A u tom bi slučaju i drugi koji su uslijedili također završili neprijateljstvom.

U svakom će slučaju ovaj intervju promijeniti način na koji svijet gleda na NLO-e i možda će utjecati na druge bivše dužnosnike da izađu sa svojim vlastitim pričama o novim ili već poznatim slučajevima poput NLO-a Tic Tac. Nema sumnje da vlada još uvijek zna više nego što je otkrilo izvješće Pentagona.

Pridružite se raspravi u našoj Telegram grupi. KOZMOS Telegram-t.me/kozmoshr

Izvori:

• George, P. (2021, June 25). ‘Normalizing’ UFOs – retired U.S. Navy pilot recalls Tic Tac encounter.
 O’Neill, J., & Greenstreet, S. (2021, June 30). New UFO footage released by filmmaker panned as underwhelming.
• Phelan, M. (2019, December 19). Navy Pilot Who Filmed a UFO Speaks: ‘It Wasn’t Behaving by the Laws of Physics’.
 TMZ. (2021, June 29). Jeremy Corbell Says U.S. Knows More About UFOs Than Pentagon Report Showed.