kozmos.hr
Jeste li znali?

FBI potvrdio “izduženi” NLO kojeg je primijetio pilot komercijalnog zrakoplova

NLO-viđenje-FBI-American airlines-Izduženi NLO
objavljeno

Vđenje NLO-a u Novom Meksiku!

Savezna uprava za zrakoplovstvo Sjedinjenih Država (FAA) i American Airlines potvrdili su izvještaj pilota Airbusa o susretu s NLO-om 21. veljače iznad Novog Meksika od strane posade A320 koja je vidjela “dugački cilindrični objekt” na letu 2292 American Airlinesa od Cincinnatija do Phoenixa.

Piloti su kontaktirali centar za kontrolu prometa, kojem su prenijeli informacije o otkrivenom NLO-u. American Airlines potvrdio je autentičnost snimljenog emitiranja.

24. veljače izvještaj pilota također je potvrdio FAA, ali naglasio je da kontrolori zračnog prometa na radaru nisu vidjeli nikakve predmete u tom području. Piloti su neidentificirani objekt opisali kao upravljivu raketu koja leti vrlo brzo. Izvješće je u skladu s dokumentima s kojih je Pentagon skinuo oznaku tajnosti u travnju 2020. godine, kao i s nekim drugim opisima cilindričnih predmeta s kojima su se susreli piloti.

U tri godine ovo je drugi put da su na sjeveroistoku Novog Meksika piloti putničkih zrakoplova vidjeli neidentificirane predmete kako lete velikom brzinom i na vrlo velikim visinama. Što je ovo, još nitko ne zna: tajna vojna tehnologija ili nešto drugo što nije s ovog svijeta?


Nakon što je skinuo tajnost s dokumenata nekoliko viđenja NLO-a, Pentagon namjerava osnovati novu radnu skupinu koja će ih proučavati. Sličan susret zabilježen je i u travnju 2018. godine, kada su piloti iz Learjet-a 36 tvrtke Phoenix Air i A321 American Airlinesa izvijestili da je čudan objekt preletio iznad njih u blizini granice s Novim Meksikom.

Teorije i nedavna viđenja NLO-a u Novom Meksiku

Novi Meksiko dom je raketnog poligona White Sands i nekoliko vojnih baza, pa postoji neslužbena verzija da su piloti možda vidjeli raketu na tajnim vojnim ispitivanjima koja je odstupala od predviđene putanje. Međutim, mnogima se čini malo vjerojatnim da civilni zrakoplovi ne bi bili upozoreni na ono što se dogodilo.

Druga je teorija da je posada zrakoplova vidjela test tajnog vojnog borbenog aviona (cilindričnog?), no ova je verzija također naišla na skepsu jer također implicira da vojska neće lansirati avion na istom području gdje se odvijaju civilni letovi. Nadalje, ATC nije zabilježio letove koji bi se podudarali po vremenu i mjestu.

Ovaj susret s NLO-om u Novom Meksiku dogodio se na približno 10.000 metara nadmorske visine, dok se prethodni slučaj iz 2018. dogodio puno više na nebu – na 16.500 metara.

https://kozmos.hr/10-stvari-koje-biste-trebali-znati-o-masovnom-videnju-nlo-a-nad-gradom-nurnbergom-1561-godine/

Jedan takav slučaj lako se može prihvatiti kao pogreška, bilo od strane vojske ili pilota, ali dva puta u tri godine čini se previše da bi se radilo o slučajnosti. Radi rasprave, pretpostavimo da bi ti NLO-i iznad Novog Meksika mogli biti izvanzemaljci.

U prošlosti se većina viđenja NLO-a događala u blizini vojnih baza, nuklearnih elektrana itd. Drugim riječima, samo u ograničena mjestima od velikog interesa ili mjestima s velikim koncentracijama energije. Postoji bezbroj teorija za postojanje vanzemaljaca, i ako bih vjerovao u jednu određenu hipotezu, upravo ta bi bila da vanzemaljce privlače tehnološke ili vojne lokacije.

Vjerujem da nema sumnje da NLO NIJE bio vojna raketa s greškom tijekom ispitivanja. Protokol nalaže da se svaki civilni zrakoplov mora obavijestiti u slučaju vojnih operacija i da im čak ne bi bilo dopušteno letjeti ovom rutom.


FAA, FBI i American Airlines nisu potvrdili ništa osim viđenja. Na njima je da nam daju određeno objašnjenje što se točno dogodilo.

Ako želite čuti stvarnu radio poruku koju je pilot poslao centru za kontrolu prometa, ona je dostupna ovdje.

Pridružite se raspravi u našoj Telegram grupi. KOZMOS Telegram-

t.me/kozmoshr

Izvori:

• Daniels, A. (2021, February 25). FBI confirms report OF ‘Long, Cylindrical’ UFO ‘Moving Really Fast’ over New Mexico.
 Kenton, L. (2021, February 24). AA flight HAS encounter WITH ‘cylindrical Object’ over New Mexico.
• Rogoway, T. (2021, February 22). Airliner encountered unidentified fast-moving cylindrical object over new mexico.
• Tangermann, V. (2021, February 24). Airline pilot reports contact with “fast moving, cylindrical” object.

Pratite Kozmos na Google Vijestima.