kozmos.hr
  • Naslovnica
  • /
  • Svemir
  • /
  • Znanstvenici iz NASA-e, DARPA-e i MIT-a raspravljat će o ‘anti-gravitacijskoj’ tehnologiji
Svemir

Znanstvenici iz NASA-e, DARPA-e i MIT-a raspravljat će o ‘anti-gravitacijskoj’ tehnologiji

Generator sekundardnog gravitacijskog polja, američki patent 3,626,605, kontroverznog Thomasa Townsenda Browna.
objavljeno

Ovo je ‘Woodstock’ istraživanja modificirane gravitacije.

Konferencija za alternativne pogone – APEC

Znanstvenici iz NASA-e, DARPA-e i MIT-a sastat će se preko Zoom platforme u studenom ove godine kako bi raspravljali o prilično uzbudljivoj ideji ovladavanja gravitacijom.

Alternative Propulsion Energy Conference ili APEC (hrv. Konferencija za alternativne pogone) formirana je kako bi pružila priliku znanstvenicima da raspravljaju o temama koje su se do nedavno smatrale tabu te izazivale priličnu nelagodu u određenim ortodoksnim krugovima.

Dosad se održalo preko 20 sastanaka na kojima su znanstvenici diskutirali o temama kao što su ne-Newtonovski Em pogon i svjedočenjima o neidentificiranim zračnim fenomenima (eng. unidentified aerial phenomena) – pojam koji se inače javlja i u službenim dokumentima američkih agencija, izvješćima Pentagona i sl.

https://kozmos.hr/katedra-za-astronomiju-na-harvardu-predvodi-tim-koji-ce-traziti-nlo-e-i-vanzemaljske-tehnologije/

Interdisciplinarno područje

Radi se o ‘Woodstocku“ istraživanja modificirane gravitacije kako je to na službenoj stranici APEC-a sročio Ron Kita, osnivač projekta Chiralexa koji radi na materijalima za gravitacijsku zaštitu.


„Zajednica koja se bavi alternativnim pogonima izrazito je međudisciplinarna, nalazeći se između aerosvemirskih istraživanja, obrane, električnog inženjerstva, fizike, istraživanja neidentificiranih zračnih fenomena i kulture znanosti ‘na prvoj fronti’.“ – izjavio je organizator i moderator konferencije Tim Ventura za The Debrief.

„Imamo ljude iz svih ovih polja koji redovito posjećuju i drže prezentacije na konferenciji. Unatoč činjenici da se mnogi ne slažu jedni s drugima kada su u pitanju određene teme, uspješno izbjegavamo sve vrste konflikata“ dodao je Ventura.

https://kozmos.hr/10-razloga-zasto-nlo-i-vise-nisu-teorija-zavjere/

Stručnjaci iz NASA-e, DARPA-e, MIT-a, Harvarda i USAF-a

Pobijajući tvrdnje da se uglavnom radi o marginalnim mišljenjima i rubnim teorijama, konferenciji prisustvuje čak 16 bivših i trenutnih NASA-ini znanstvenika i inženjera te njih još 14 koji su povezani sa respektabilnim institucijama poput MIT-a i Harvarda.

Tema neidentificiranih zračnih fenomena na konferenciji u studenom, digla je mnogo prašine. Pored toga, NLO-i su ove godine došli na tapetu čak i mnogim ‘mainstream’ krugovima, zahvaljujući vojnim pilotima koji su otvoreno progovorili o neobičnim susretima, kao i spektakularnom izvješću iz Pentagona koje je objavljeno u lipnju.

„Do nedavno su svi imali svijest o postojanju NLO-a, no nitko to nije smatrao relevantnim jer nisu bili dovoljno istraženi.“ smatra Ventura, dodajući kako znanstvena zajednica sada istražuje neidentificirane zračne fenomene ozbiljnije nego ikad.

https://kozmos.hr/pentagon-objavio-dugo-ocekivano-izvjesce-o-nlo-ima-te-stvari-stvarno-postoje/

Pridružite se raspravi u našoj Telegram grupi. KOZMOS Telegram

t.me/kozmoshr

Izvori:

Tangermann V. (22. rujna 2021.), NASA, DARPA, MIT Scientists Met to Discuss “Anti-Gravity” Tech, It’s the “Woodstock of gravity-modification research.”, Futurism.com (pristupljeno 23. rujna 2021.)

Plain C. (22. rujna 2021.), INSIDE THE WORLD’S MOST EXCLUSIVE (AND STRANGE) ANTI-GRAVITY CLUB, Thedebrief.org (pristupljeno 23. rujna 2021.)

Kathleen R. (15. siječnja 2017.) THIS “ANTI-GRAVITY” MACHINE COULD TAKE HUMANITY TO THE STARS, THIS MAY BE THE KEY TO LIVING IN SPACE, futurism.com (pristupljeno 23. rujna 2021.)

Ja sam Matija Klarić.
Student sam Ekonomskog fakulteta, a u slobodno se vrijeme bavim volonterstvom te istraživanjem, čitanjem i pisanjem o mojim omiljenim temama; svemiru, astronomiji, astrofizici i tehnologiji.


Pratite Kozmos na Google Vijestima.