Povežite se s nama

Pretražite Kozmos

Svemir

Znanstvenici iz NASA-e, DARPA-e i MIT-a raspravljat će o ‘anti-gravitacijskoj’ tehnologiji

Generator sekundardnog gravitacijskog polja, američki patent 3,626,605, kontroverznog Thomasa Townsenda Browna.

Ovo je ‘Woodstock’ istraživanja modificirane gravitacije.

Konferencija za alternativne pogone – APEC

Znanstvenici iz NASA-e, DARPA-e i MIT-a sastat će se preko Zoom platforme u studenom ove godine kako bi raspravljali o prilično uzbudljivoj ideji ovladavanja gravitacijom.

Alternative Propulsion Energy Conference ili APEC (hrv. Konferencija za alternativne pogone) formirana je kako bi pružila priliku znanstvenicima da raspravljaju o temama koje su se do nedavno smatrale tabu te izazivale priličnu nelagodu u određenim ortodoksnim krugovima.

Dosad se održalo preko 20 sastanaka na kojima su znanstvenici diskutirali o temama kao što su ne-Newtonovski Em pogon i svjedočenjima o neidentificiranim zračnim fenomenima (eng. unidentified aerial phenomena) – pojam koji se inače javlja i u službenim dokumentima američkih agencija, izvješćima Pentagona i sl.

Nastavak teksta je ispod oglasa.

Katedra za astronomiju na Harvardu predvodi tim koji će tražiti NLO-e i vanzemaljske tehnologije

Interdisciplinarno područje

Radi se o ‘Woodstocku“ istraživanja modificirane gravitacije kako je to na službenoj stranici APEC-a sročio Ron Kita, osnivač projekta Chiralexa koji radi na materijalima za gravitacijsku zaštitu.

„Zajednica koja se bavi alternativnim pogonima izrazito je međudisciplinarna, nalazeći se između aerosvemirskih istraživanja, obrane, električnog inženjerstva, fizike, istraživanja neidentificiranih zračnih fenomena i kulture znanosti ‘na prvoj fronti’.“ – izjavio je organizator i moderator konferencije Tim Ventura za The Debrief.

„Imamo ljude iz svih ovih polja koji redovito posjećuju i drže prezentacije na konferenciji. Unatoč činjenici da se mnogi ne slažu jedni s drugima kada su u pitanju određene teme, uspješno izbjegavamo sve vrste konflikata“ dodao je Ventura.

10 razloga zašto NLO-i više nisu teorija zavjere

Nastavak teksta je ispod oglasa.

Stručnjaci iz NASA-e, DARPA-e, MIT-a, Harvarda i USAF-a

Pobijajući tvrdnje da se uglavnom radi o marginalnim mišljenjima i rubnim teorijama, konferenciji prisustvuje čak 16 bivših i trenutnih NASA-ini znanstvenika i inženjera te njih još 14 koji su povezani sa respektabilnim institucijama poput MIT-a i Harvarda.

Tema neidentificiranih zračnih fenomena na konferenciji u studenom, digla je mnogo prašine. Pored toga, NLO-i su ove godine došli na tapetu čak i mnogim ‘mainstream’ krugovima, zahvaljujući vojnim pilotima koji su otvoreno progovorili o neobičnim susretima, kao i spektakularnom izvješću iz Pentagona koje je objavljeno u lipnju.

„Do nedavno su svi imali svijest o postojanju NLO-a, no nitko to nije smatrao relevantnim jer nisu bili dovoljno istraženi.“ smatra Ventura, dodajući kako znanstvena zajednica sada istražuje neidentificirane zračne fenomene ozbiljnije nego ikad.

Pentagon objavio dugo očekivano izvješće o NLO-ima: “Te stvari stvarno postoje”

Pridružite se raspravi u našoj Telegram grupi. KOZMOS Telegram

Nastavak teksta je ispod oglasa.

t.me/kozmoshr

Izvori:

Tangermann V. (22. rujna 2021.), NASA, DARPA, MIT Scientists Met to Discuss “Anti-Gravity” Tech, It’s the “Woodstock of gravity-modification research.”, Futurism.com (pristupljeno 23. rujna 2021.)

Plain C. (22. rujna 2021.), INSIDE THE WORLD’S MOST EXCLUSIVE (AND STRANGE) ANTI-GRAVITY CLUB, Thedebrief.org (pristupljeno 23. rujna 2021.)

Kathleen R. (15. siječnja 2017.) THIS “ANTI-GRAVITY” MACHINE COULD TAKE HUMANITY TO THE STARS, THIS MAY BE THE KEY TO LIVING IN SPACE, futurism.com (pristupljeno 23. rujna 2021.)

Nastavak teksta je ispod oglasa.

Pročitaj više

Svemir

Videozapis prikazuje NASA-in rover Perseverance kako koristi vlastitu tehnologiju auto-navigacije ili AutoNav za vožnju dugu 167 metara, 12. rujna 2021. godine (njegov 200. marsovski...

Astronomija

Lutajući planeti Znanstvenici su dosad pronašli na tisuće egzoplaneta od kojih većina kruži oko zvijezda domaćina. Nasuprot tome, otkriveno je relativno malo svjetova koji...

Svemir

Zatim će se na asteroide lansirati još jedna letjelica za procjenu rezultata udara. NASA nam je dala službeni datum lansiranja dugo očekivane misije DART....

Svemir

NASA-in robotski lander InSight koji je sletio na Mars (Elysium Planitia) još 2018., u posljednje se vrijeme susreo sa brojnim poteškoćama. Sada je nakon...

Svemir

Svemirski teleskop James Webb omogućit će nam da vidimo svemir kako ga do sada nismo nikada vidjeli. ESA i NASA odobrile su novi datum...

Svemir

Perseverance je sletio na Marsov krater Jezero kako bi pronašao tragove koji upućuju na nekadašnju prisutnost života ondje. Nažalost njegov prvi pokušaj prikupljanja uzorka...

Svemir

Misija istraživanja asteroida bogatog metalima u sklopu NASA-inog programa Discovery, na dobrom je putu prema lansiranju u kolovozu 2022. Psyche stiže na istoimeni asteroid...

Svemir

NASA -ina svemirska letjelica Dragonfly imat će cijeli niz ciljeva značajnih za znanost. Planetarni znanstvenici identificirali su popis znanstvenih ciljeva za izvanzemaljski dron koji...

Oglas