kozmos.hr
Tehnologija

Bivši mornarički pilot otkrio česte susrete s NLO-ima

NLO (UAP). Izvor: Depositphotos.com.
objavljeno

Bivši američki mornarički borbeni pilot, poručnik Ryan Graves, otvorio je pitanje svojih susreta s NLO-ima, izjavivši da ih je svjedočio “otprilike svakodnevno” dok je bio na dužnosti u eskadrili VFA-11, poznatoj kao Red Rippers, otkriva The Mirror.

Česta viđenja NLO-a s Red Rippersima

Graves je podijelio svoja iskustva susreta sa čudnim letjelicama, trepćućim svjetlima i drugim neobjašnjivim fenomenima tijekom svojih misija. Naposljetku, ovi susreti su klasificirani kao UAP (neidentificirani zračni fenomeni), drugi izraz za NLO-e.

Susreti od jutra do večeri

Graves se prisjetio kako je njegov prvi susret s NLO-om dogodio tijekom obuke na obali Virginije, SAD. Opisao je viđenje kao da je “sunce sjalo baterijskom lampom” na UAP-ima. Graves je rekao da su viđenja bila svakodnevna pojava: “Išli bismo tamo, a oni bi tamo bili ujutro; bili bi tamo navečer.”

Broj UAP-ova koji su promatrani tijekom tih susreta kretao se od dva ili tri do čak šest ili sedam odjednom.


Poticanje drugih da podijele svoja viđenja

Kao bivši pilot Super Horneta, Graves je odlučio progovoriti o svojim iskustvima u nadi da će potaknuti druge koji su svjedočili sličnim neobjašnjivim zračnim fenomenima da se jave i podijele svoja viđenja. Važnost razumijevanja neobjašnjenih viđenja NLO-a ne može se precijeniti, jer ti fenomeni mogu pružiti uvide u neidentificirane tehnologije ili prirodne pojave koje još nisu u potpunosti shvaćene.

Vjerodostojni svjedoci

S brojnim vjerodostojnim svjedocima, uključujući vojno osoblje, astronaute i pilote poput poručnika Ryana Gravesa, NLO-i više nisu percipirani kao tema na rubu teorija zavjere, već kao istinsko područje istraživanja. Ispitivanjem ovih viđenja, istraživači mogu otkriti revolucionarne informacije o našem svijetu i svemiru, potičući znanstvenu inovaciju i promovirajući otvoreniji pristup nepoznatom.

Poticanje iskrenog dijaloga o viđenjima NLO-a omogućuje bolje razumijevanje našeg okruženja, otvarajući put novim otkrićima i razbijajući stigmu koja je nekada okruživala ove neobjašnjene događaje.

Pridružite se raspravi u našoj Telegram grupi. KOZMOS Telegram –t.me/kozmoshr

Pratite Kozmos na Google Vijestima.