kozmos.hr
Jeste li znali?

NASA-in inženjer i astronaut vidjeli 5 NLO-a na nebu

Izvanzemaljske civilizacije. Izvor: Depositphotos.com.
objavljeno

NASA-in inženjer i astronaut izvijestili o neobjašnjivom svjetlosnom fenomenu na teksaškom nebu


U zanimljivom izvješću, inženjer NASA-e i astronaut izvijestili su o neobjašnjivom nizu svjetala na nebu Teksasa, što je potaknulo daljnje rasprave o misteriju Neidentificiranih Zračnih Pojava (UAP).

Dr. Michael F. Lembeck, koji je igrao ključnu ulogu u NASA-inoj misiji s sondom Galileo i trenutačno je su-predsjednik Odbora AIAA (Američka Aeronautička i Astronautička Udruga) za Neidentificirane Anomalne Pojave, nedavno je podijelio ovo neobično iskustvo. Iako mnoga viđenja NLO-a često imaju logična objašnjenja – bilo da je riječ o zabludama s letjelicama ili prirodnim fenomenima – ovjerenost svjedoka u ovom slučaju ovaj susret čini posebno značajnim.

Tijekom živahnog razgovora s bivšim pilotom američke mornarice, Ryanom Gravesom, Lembeck je istaknuo neizvjesnosti vezane uz UAP-ove, sugerirajući da bi mogli postojati aspekti koji bi mogli biti “prijetnja”. Oslanjajući se na svoje iskustvo, Lembeck je rekao: “Prije otprilike pet godina, promatrao sam prema centru Houstona s terase, u društvu kolege iz Boeinga i astronauta. Naš razgovor je prekinut kada se na nebu pojavila četiri svjetla narančaste boje. Nedugo zatim, pojavilo se i peto svjetlo.”


Dodao je: “Prvo sam pomislio da su to signalne rakete, ali njihova konstantna visina ukazivala je na suprotno. Brzi pokret petog svjetla bio je nešto što nisam prije vidio.”

Pridružite se raspravi u našoj Telegram grupi. KOZMOS Telegram –t.me/kozmoshr

Pratite Kozmos na Google Vijestima.